torstai 9. heinäkuuta 2015

ratsastukset irlannissa, osa 5 - kameran takana

Tulin harmillisesti puolessa välissä Irlantiviikkoa kipeäksi ja perjantaina flunssani oli sen verran paha etten viitsinyt aamupäivällä nousta hevosen selkään ollenkaan. Päätin sen sijaan kohentaa valokuvaustaitojani kentän laidalta käsin ja nappailin kuvia ystävistäni. Harmittaa etten tälle tunnille päässyt mukaan, esteet näyttivät nimittäin niin houkuttelevilta! Alkuviikosta hypättiin kyllä melko samanlaisia kuin nämä mutta tällä tunnilla rata taisi olla hieman pidempi.

Kuvaaminenkin oli kyllä ihan mukavaa vaikka valaistus vaihtelikin tunnin aikana ihan jatkuvasti niinkuin kuvista näkyy. Innoissani kuitenkin pyörin ympäri kenttää ja yritin löytää hyviä kuvakulmia.

Evelyn oli ihan mahtava opettaja! Hän keksi vaativia mutta kivoja tehtäviä ja osasi myös neuvoa ongelmatilanteissa. 

Daisy seurasi tuntia kanssani.

Tämä okseri taisi olla viikon korkein rataeste. Harmittaa kyllä niin kun en itse sitä päässyt testaamaan! 

Cloverilla on välillä jokseenkin hieman omintakeinen hyppytyyli :D

Tällainenkin väsynyt pikkukaveri kentän laidalta löytyi.

Iloisia ratsastajia tunnin päättyessä :)
Iltapäivällä päätin kuitenkin lähteä muiden mukana maastoon, olihan mulle laitettu hevoseksi ihana Herbert! Ajattelin kuitenkin että otan melko iisisti kun olo oli aika kipeä vielä silloinkin. Särkylääkettä vaan naamaan ja menoksi! Hyppäsin muutaman pikkuesteen mutta muuten seurailin sivusta ystävieni menoa. Herbert oli ihan mahtava, kiikutti flunssaisen meikäläisen turvallisesti niistä muutamasta esteestä yli ja muiden hypätessä otti päiväunia. Jotkut hevoset tuppaavat vähän kuumumaan jos eivät pääse hyppäämään muiden mukana mutta Herbert otti lungisti. 

Kaikesta huolimatta siis todella mukava lopetus niin mahtavalle viikolle!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti