keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

ratsastukset irlannissa, osa 4

Tällä kertaa päästäänkin jo torstaihin Irlantiviikon käsittelyssä. Päätimme että aamupäivällä ratsastaisimme "hacking with few small jumps" eli ihan normaalia maastoilua muutamalla pienellä hypyllä höystettynä. Mulle oli laitettu ratsuksi Jacob, suuri valkoinen ruuna jonka koko ei näissä kuvissa pääse oikeuksiinsa. Tässä se näyttää aika normikokoiselta mutta oikeasti se on melkoisen suuri! Hyvä kouluhevonen kuulemma, vaikka sitä puolta en nyt tällä kertaa päässyt testaamaan.

Alkumatkasta hyppäsimme tosiaan muutaman rengasesteen mutta sen jälkeen jatkoimme matkaa ihan vain maisemia ihaillen ja pellonviertä ravaillen ja laukkaillen. Tämä oli oikeastaan tosi mukavaa vaihtelua, sai vain olla hevosen selässä ja katsella maisemia. Jacobilla oli tosin paha tapa koettaa syödä ihan koko ajan, sain jatkuvasti olla kiskomassa sitä pois ties mistä ojapusikosta. Toisaalta sen kyllä ymmärtää kun hevospolo oli yksi dieettitarhan pulleista asukeista, varmaan se ajatteli että nyt täytyy syödä kun täällä kaiken vihreän keskellä ollaan :D Joillakin pienillä poniratsukoilla nähtiin että niille oli viritelty paalinarusta sellaiset "apuohjat" jotta ponit eivät repäisisi ohjia pois pieniltä ratsastajilta syömään yrittäessään. Ehkä mulle ja Jacobille olisikin pitänyt laittaa samanlaiset :D


Iltapäivällä pääsinkin taas Twixin selkään kun suunnattiin jälleen cross country-radalle. Käytiin myöhemmin illalla hieman kuvailemassa esteitä joita tuolloin hypättiin.

Tää tuntui hieman jännältä, vähän niinkuin hyppy tuntemattomaan. Tuon esteen takana hiekkatie jatkuu ja kartuu oikealle. Hypättiin tätä kaksi hevosta peräjälkeen joista rohkeampi laitettiin menemään ensin, tää kun voi hevosellekin olla vähän jännä paikka kun se ei nää mihin hypätään.

Sama este toisesta suunnasta.

Tuon vasemmanpuoleisen kuvan esteiden välissä oli vielä pieni hauta. Oikealla tukki jolta jatkettiin veteen ja toisella puolella hypättiin "porras" ylös.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti